Palvelut

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on huomattavasti muokkaavampaa klassiseen hierontaan verrattuna. Se on erityisesti lihasta muokkaavaa ja venyttävää. Urheiluhieronnalla pyritään vaikuttamaan erilaisiin lihasten kipu- ja jännitystiloihin, ehkäisemään liikuntavammoja, palauttamaan kroppaa tai valmistelemaan sitä urheilusuoritusta varten ja myös rentoutumaan. Se edistää tehokkaasti elimistön verenkiertoa. Sitä voidaan soveltaa urheilijan eri harjoituskausien mukaan esim. palautumisen ja valmistelun kannalta. Urheiluhieronta sopii kaikille nimestään huolimatta, eli sinun ei tarvitse olla kilpaurheilija tullaksesi tämän tyyliseen hierontaan!

             Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen lihaksiston kiputilojen- ja jännitystilojen lievittämiseen sekä rentoutumiseen tarkoitettu hoitomuoto. Siinä käytetään mm. siveleviä, puristelevia ja ravistelevia otteita. Se edistää tehokkaasti elimistön verenkiertoa. Klassinen hieronta on kaikille sopiva hoitomuoto!




               Lymfahieronta

Lymfahieronta on on elimistön imunestekiertoa edistävää hierontaa ja sen tehtävä on erityisesti lievittää ja poistaa turvotusta (esim. alaraajaturvotus). Lymfahieronta on huomattavasti kevyempää, hidasta, pumppaavaa ja rytmistä hierontaa, jolloin kudokseen pakkautunut neste lähtee paremmin liikkeelle. Nestettä kertyy kudokseen esim. ihmisen seistessä pitkään paikallaan. Se tehostaa myös elimistön verenkiertoa.


Vaikka hierontapalvelut ovat erikseen nimettyjä, suunnitellaan hoito aina asiakkaan kanssa yhdessä ja voimme hyvin yhdistellä eri hierontatyylejä !


                                         Hyviä syitä tulla hierontaan:

- tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoito ja ennaltaehkäisy (esim. tenniskyynärpää)

- lihaskireydet-ja jännitystilat

- stressi

- univaikeudet (voi olla suurta hyötyä lieventämisessä)

- koko kehon rentoutuminen

- urheiluvammojen ennaltaehkäisy

- palautuminen


Milloin ei hierontaan?

akuutit sairastumiset ja tulehdustilat (mm. flunssa tai mahatauti)

- tuoreet vammat hierottavalla alueella (palovammat, rikkoutunut iho, infektio tai leikkaushaava)

- laskimotukos

- murtumat hierottavalla alueella

- pahalaatuinen kasvain

- alkoholinvaikutuksen alaisena tai krapulassa

- Jos sinulla on jokin krooninen sairaus, josta et ole varma hieronnan suhteen, varmistathan asian aina lääkäriltäsi!